+45 60 63 34 31 [email protected]

Trænings-vejledning

Træningsvejledning

Jeg tilbyder skræddersyet træningsvejledning.

Jeg har specialiseret mig i Tilpasset Træning og Bevægelse (TIB), så jeg kan hjælpe dig med at komme i form, og tilpasse til eventuelle skader undervejs eller andre livsomlægninger

 

Træning behøver ikke at foregå i et fitnesscenter for at være effektiv. Det kan sagtens foregå hjemme i stuen eller ude i naturen. Når jeg udarbejder et træningsprogram tager jeg altid  udgangspunkt i, at det både skal kunne foregå hjemme og/eller ude i naturen. Du behøver ikke selv at have en masse udstyr, fordi jeg har en masse idéer til hvordan du kan træne med din egen vægt samt alternative redskaber som udstyr.

For mig er det vigtigt, at vi finder en træningsform, som du synes er sjov, og som du kan se dig selv udføre på lang sigt. På den måde kan jeg nemlig hjælpe dig med at lave et fedt træningsprogram som jeg instruerer dig i, og som du selv kan træne efter.

Du kan se eksempler på specifikke træningsprogrammer her. Her finder du mit gode bud på, hvordan man skrue et godt træningsprogram sammen. 

Når jeg laver træningsprogrammer lægger jeg vægt på variation, og at det passer til dig og dine mål. 

Derudover tilbyder jeg også efterfødselstræning samt mor barn træning, hvis du har brug for at inkorporere mere motion efter fødsel. Med efterfødselstræning sørger jeg sammen med dig for, at vi får styrket og stabliseret din krop, så du bedst muligt kommer dig efter fødslen. Og hvis du oplever, at du har svært ved at balancere “mig-tid” med at være nybagt mor er det oplagt for dig, at benytte dig af mor barn træning. 

Har du spørgsmål til træningsvejledning i det hele taget, eller spørgsmål til hvordan jeg kan hjælpe til, at du får mere motion efter fødsel, er du velkommen til at kontakte mig via kontaktformularen