+45 60 63 34 31 [email protected]

Massage

Fysiurgisk massage

Ved en fysiurgisk massage arbejder jeg med udgangspunkt i almindelig massage med basis i viden om anatomi, fysiologi og sygdomslære. 

Massagen er velegnet til muskelspændinger, skader og øvrige gener så som sports- og / eller belastningsskader eller problematikker omkring nakke-, skulder – og / eller ryg.

Behandling af dig som ny kunde hos mig starter altid med en undersøgelse / samtale om skader, behov osv. Dette er for ikke blot at symptombehandle. Derfor anbefaler jeg at du første gang booker minimum 45 min. Så planlægger vi i samråd det videre forløb derfra.

Behandlingen suppleres med råd- og vejledning til at optimere behandlingsforløbet.

Ved ønske herom kommer jeg gerne hjem til dig, med min briks og udfører behandlingen der! Dette er gratis med en afstand på maks 10 km fra min klinik. 

Priser

  • 30 min massage 245,00 kr
  • 45 min massage 345,00 kr
  • 60 min massage 445,00 kr
  • Helkropsmassage 75 min 495,00 kr

 

 

HJEMMEBEHANDLINGER:

Ved ønske herom pakker jeg gerne briksen og udfører den hjemme ved dig.
Bor du en i radius inden for 10 km fra min klinik er kørslen gratis! 

 

Japansk lifting med akupressur og lymfedrænage

Japansk lifting er en en dybdegående manuel behandling af ansigtets muskler, sener og dybe fascier, hvor disse afspændes, løsnes og der skabes
bedre blodcirkulation til hele ansigtet. Derudover har behandlingen også en drænage effekt så overskydende væske fjernes fra vævet i ansigtet.
Under behandlingen arbejdes der også med akupressurpunkter.

Priser

  • 45 min behandling 395,00 kr

HOTSTONEMASSAGE

Hotstone massage, Maria Knudsen

Hotstone massage er en gammel indiansk massageform, hvor opvarmede lavasten masseres med afstressende, rullende og blide bevægelser på kroppen.

Varmen fra stenene trænger dybt ind i muskulaturen og løsner spændinger. Under massagen kan du mærke, hvordan musklerne afspændes. 

Behandlingen foregår således at kroppen smøres ind i olie og masseres med ca. 50 grader varme lavasten. De dybe massagestrøg kombineret med de varme sten, giver en dejlig afslappende og helende massage, der afhjælper ømme og stive muskler. 

Priser

  • 30 min hotstonemassage 300,00 kr
  • 45 min hotstonemassage 400,00 kr
  • 60 min hotstonemassage 500,00 kr
  • 75 min hotstonemassage 550,00 kr